Goedkope hawaii kransen neon groen

Goedkope hawaii kransen neon groen

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen neon groen die door de groene bloemetjes een onschuldig tintje krijgt.... Lees meer

52866395
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen neon groen die door de groene bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een lei is een traditionele Hawaïaanse bloemenkrans gedragen als lichaamsversiering.

De Goedkope hawaii kransen neon groen zijn geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloemetjes blijft de krans altijd leuk om een outfit compleet te maken.

Productspecificatie: Goedkope hawaii kransen neon groen

  •     Aantal:25 stuks per cylinder verpakking
  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: Neon groen
  •     Geschikt voor: hawaii thema

Goedkope hawaii kransen neon groen online kopen.

De Goedkope hawaii kransen neon groen kopen bij PartyCorner als hawaii krans die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een onschuldige look. ook in de winkel van PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Goedkope hawaii kransen neon groen en jouw outfit, zoals een hawaii hoed of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam waar je de goedkope neon groene hawaii kransen kopen kan.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.