Bloemen diadeem hawaii roze

Bloemen diadeem hawaii roze

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Bloemen diadeem hawaii rozen die leuk gekleurd is en een onschuldig tintje geeft. De Bloemen diadee... Lees meer

52864610
Neem contact op voor de levertijd
€9,80 € 6,38 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Bloemen diadeem hawaii rozen die leuk gekleurd is en een onschuldig tintje geeft. De Bloemen diadeem hawaii rozen is opvallend door de leuke gekleurde bloemetjes erop.

De Bloemen diadeem hawaii rozenis geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloementjes is hij voor alles te gebruiken en altijd leuk om een bloemen meisje outfit compleet te maken.

Productspecificatie: Bloemen diadeem hawaii rozen

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleuren: oranje,roze en geel
  •     Details: diadeem met bloemetjes erop
  •     Geschikt voor: hawaii thema

Bloemen diadeem hawaii rozen online kopen

Bloemen diadeem hawaii rozen kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de hawaii diadeem en jouw outfit, zoals een hawaii krans of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam waar jij ook deze bloemen diadeem kan kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.