Zonnebril Hawaii

Zonnebril Hawaii

De Zonnebril Hawaii is een aparte en zeer opvallende zonnebril waarbij de flamingo en een palmboom de ingrediënten van hawaii zijn duidelijk op het montuur beve... Lees meer

12391241
Binnenkort leverbaar
€6,95 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Zonnebril Hawaii is een aparte en zeer opvallende zonnebril waarbij de flamingo en een palmboom de ingrediënten van hawaii zijn duidelijk op het montuur bevestigd. Dit is geweldig zonnebril voor zomerse strand feestjes. Deze Zonnebril Hawaii heeft voornamelijk een opvallende stijl zodat deze bril altijd bij je outfit past.

Deze Zonnebril Hawaii is voorzien van een UV 400 protection certificaat waardoor jou ogen beschermd zijn tegen het volle zonlicht of de disco lampen tijdens jou thema party.

Productspecificatie Zonnebril Hawaii

  • Kleur: gekleurd
  • Materiaal: plastic
  • Goed te combineren bij vele outfits
  • Online te bestellen of te koop in de winkel

Zonnebril Hawaii bij de Hawaii rokjes en Hawaii kransen

Behalve de hipste zonnebrillen, hebben wij nog veel meer zomer artikelen in petto. Denk aan Hawaii rokjes, Hawaii topjes, Hawaii jurkjes, Hawaii bloemen voor in het haar en nog veel meer Hawaii kransen in alle kleuren, maten en modellen. Ons gehele Hawaii assortiment kun je online bekijken via ons webshop. Ook kun je langskomen in ons winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.