Goedkope hawaii kransen turquoise

Goedkope hawaii kransen turquoise

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen turquoise die door de  bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een le... Lees meer

52866515
€17,95 € 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen turquoise die door de  bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een lei is een traditionele Hawaïaanse bloemenkrans gedragen als lichaamsversiering.

De Goedkope hawaii kransen turquoise zijn geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloemetjes blijft de krans altijd leuk om een outfit compleet te maken.

Hawaii kransen turquoise of hawaii ketting is een bloemen krans van kunstbloemen gemaakt en zijn per ronde cylinder box van 25 stuks verpakt.

Productspecificatie: Goedkope hawaii kransen turquoise

  •     Aantal: 25 stuks per cylinder verpakking
  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: Turquoise
  •     Geschikt voor: hawaii thema

Als je niet deze goedkope hawaii kransen turquoise online kopen kan.

De Goedkope hawaii kransen turquoise kopen als hawaii krans die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Goedkope hawaii kransen turquoise en jouw outfit, zoals een hawaii bril of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel op de hawaii afdeling in het centrum van zaandam voor als ls je niet deze goedkope hawaii kransen turquoise online kopen kan.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.