Hawaii rokje roze

Hawaii rokje roze

Hawaii rokje roze is een unieke Hawaii rok die vaak gedragen wordt tijdens de zomerse dagen naar het strand. Hawaii rokje roze kun je combineren met een bijpass... Lees meer

6903529
€4,25 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hawaii rokje roze is een unieke Hawaii rok die vaak gedragen wordt tijdens de zomerse dagen naar het strand. Hawaii rokje roze kun je combineren met een bijpassende Hawaii krans.

Hawaii rokje roze oftewel het raffia rokje leveren wij niet alleen in de kleur roze, maar ook nog eens in nog vier anderen schitterende kleuren.

Hawaii rokje roze heeft een lengte van 45 centimeter. Door de klittenband aan de binnenkant van deze Hawaii rokje roze, past dit raffia rokje elke dame. De bloemetjes aan de bovenkant van deze rok, maken dit Hawaii rokje uniek.

Productspecificatie:

  • Kleuren: roze, paars, groen, geel en blauw
  • Lengte: 45 centimeter
  • Maximale omvang 85cm.
  • Materiaal: kunststof raffia
  • Hawaii krans bij te bestellen

Hawaii raffia rok

De Hawaii raffia rok mag absoluut niet ontbreken tijdens een thema party, Hawaii party of beach party. Hawaii raffia rok past bij elke thema dat met het strand te maken heeft.

Bij je Hawaii raffia rok kun je een bijpassende Hawaii krans kopen of een leuke Hawaii bloem voor in je haar bestellen.

Twijvel niet langer en koop deze Hawaii raffia rok voor de zomerse dagen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.