Goedkope hawaii kransen blauw

Goedkope hawaii kransen blauw

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen blauw die door de blauwe bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een ... Lees meer

52866446
Neem contact op voor de levertijd
€22,37 € 14,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen blauw die door de blauwe bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een lei is een traditionele Hawaïaanse bloemenkrans gedragen als lichaamsversiering.

Hawaii kransen blauw of hawaii ketting is een bloemen krans van kunstbloemen gemaakt en zijn per ronde cylinder box van 25 stuks verpakt.

De Goedkope hawaii kransen blauw zijn geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloemetjes blijft de krans altijd leuk om een outfit compleet te maken.

Productspecificatie: Goedkope hawaii kransen blauw

  •     Aantal: 25 stuks per cylinder verpakking
  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: Blauw
  •     Geschikt voor: hawaii thema

Goedkope hawaii kransen blauw online kopen.

De Goedkope hawaii kransen blauw kopen als hawaii krans die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Goedkope hawaii kransen blauw en jouw outfit, zoals een hawaii hoed of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.