Goedkope hawaii kransen roze

Goedkope hawaii kransen roze

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen roze die door de roze bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een lei... Lees meer

52866299
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen roze die door de roze bloemetjes een onschuldig tintje krijgt. Een lei is een traditionele Hawaïaanse bloemenkrans gedragen als lichaamsversiering.

De Goedkope hawaii kransen roze zijn geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloemetjes blijft de krans altijd leuk om een outfit compleet te maken.

roze Hawaii kransen of hawaii ketting is een bloemen krans van kunstbloemen gemaakt en zijn per ronde cylinder box van 25 stuks verpakt.

Productspecificatie: Goedkope hawaii kransen roze

  •     Aantal: 25 stuks per cylinder verpakking
  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: Roze
  •     Geschikt voor: hawaii thema

Waar kan je goedkope hawaii kransen roze online kopen.

De Goedkope hawaii kransen roze kopen als hawaii krans die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een feesterlijk look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Goedkope hawaii kransen roze en jouw outfit, zoals een hawaii hoed of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam waar je ook goedkope hawaii kransen roze online kopen kan.

De BSCI (Business Social Compliance Initiative)is een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat Goedkope hawaii kransen wit kinderarbeid wordt gebruikt.

Waarom moet je opletten als je goedkope hawaii kransen goedkoop kopen gaat.


Door de gezamenlijk van de Goedkope hawaii kransen wit goedkoop in te kopen met de eigen internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative)is een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat Goedkope hawaii kransen wit door kinderarbeid worden gemaakt.


Het ontstaan van de bloemen kransen ook wel hawaii kransen genoemd.

Onder inwoners van Hawaï worden de bloemenkransen  met de officiële naam van lei's overhandigd en gedragen bij officiële ceremonies verjaardagen, trouwerijen, begrafenissen en andere .feestelijkheden  Bij toeristen is de lei bekend als een bloemen krans die de bezoeker als begroeting en verwelkoming om de hals en polsen worden gehangen.

De roze Hawaii kransen worden onder andere vervaardigd van de bloemen die op het tropisch eilanden in vele prachtige kleuren en varianten voor komen, die in vele varianten op veel plaatsen op de eilanden voorkomen Er zijn ook varianten die vooral gemaakt zijn met schelpen steentjes en vroeger zelfs stukjes koraal.

De lei is het symbool van de aloha spirit en komt voor op de vlag van de Noordelijke Marianen. Sinds 1 mei 1929 is de officiële feestdag. van de Hawaïanen "Lei Day". het weg geven van Hawaii kransen is als eerste in America en later overgenomen in de westerse wereld De tv serie Fantasy Island van1977T/M 1984 heeft een belangrijk aandeel gehad met het bekent maken van de tropische land Hawaii

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.