Bloemen diadeem hawaii lotus

Bloemen diadeem hawaii lotus

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Bloemen diadeem hawaii lotus die roze is en geeft een onschuldig tintje. De Bloemen diadeem hawaii ... Lees meer

52864160
€7,25 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Bloemen diadeem hawaii lotus die roze is en geeft een onschuldig tintje. De Bloemen diadeem hawaii lotus is opvallend door de bloemetjes erop.

De Bloemen diadeem hawaii lotusis geschikt voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloementjes is hij voor alles te gebruiken en altijd leuk om een outfit compleet te maken.

Productspecificatie: Bloemen diadeem hawaii lotus

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: roze bloemen, met groene onderkant
  •     Details: diadeem met bloemetjes erop
  •     Geschikt voor: hawaii thema

Bloemen diadeem hawaii lotus online kopen

Bloemen diadeem hawaii lotus kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de hawaii diadeem en jouw outfit, zoals een hawaii krans of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.