Neon kleurige hawaii ketting

Neon kleurige hawaii ketting

De prachtige Neon kleurige hawaii ketting bestaat uit veel kleuren waardoor de ketting mooi staat tijdens het feesten. de hawaii ketting is echt een item dat no... Lees meer

52866815
Neem contact op voor de levertijd
€1,40 € 0,90 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De prachtige Neon kleurige hawaii ketting bestaat uit veel kleuren waardoor de ketting mooi staat tijdens het feesten. de hawaii ketting is echt een item dat nooit mag missen als jij je verkleed in het hawaii thema! Ook brengt deze ketting wat meer kleur in je outfit. Deze Neon kleurige hawaii ketting kan je combineren met neon artikelen voor een neon party maar is ook nog eens perfect bij het hawaii thema te combineren.

Productspecificatie: Neon kleurige hawaii ketting   

  • Kleuren: zie afbeelding  
  • Maat: one size fits all
  • Materiaal: kunststof
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Bestaat uit: bloemen krans

Leuke hals sieraad een Neon kleurige hawaii ketting.

De Neon kleurige hawaii ketting van PartyCorner staat echt stoer tijdens het feesten door zijn kleuren in het donker! Combineer deze prachtige Neon kleurige hawaii ketting met een leuke hawaii bril of een hawaii rokje voor een feest.

Vergeet natuurlijk niet jouw hawaii hoed bij Partycorner kan je al jouw thema producten vinden. Bekijk ze online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam en stel zelf jouw Hawaii outfit samen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.