Dames Fop shirt Oktoberfeest

Dames Fop shirt Oktoberfeest

De Dames Fop shirt Oktoberfeest is een goede fotorealistische shirt waarbij men niet meteen door heeft dat het hier gaat om een shirt dat makkelijk door de dame... Lees meer

18133574
Neem contact op voor de levertijd
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Dames Fop shirt Oktoberfeest is een goede fotorealistische shirt waarbij men niet meteen door heeft dat het hier gaat om een shirt dat makkelijk door de dames gedragen kan worden, zonder een geheel korset strak te trekken met allerlei strikjes en details. Doe de Dames Fop shirt Oktoberfeest over je hoofd, en klaar ben je!

Productspecificatie Dames Fop shirt Oktoberfeest:

  • Maat: S-M-L
  • Kleur: Zoals op foto
  • Materiaal:100% polyester

Dames Fop shirt Oktoberfeest kopen

Het grootste bierfestival ter wereld wordt gehouden in München en kan wel 16 tot 28 dagen lang duren. Tijdens dit geweldige event wil je natuurlijk bijpassend gekleed. Daarom heeft PartyCorner, ook dit jaar weer, de Dames Fop shirt Oktoberfeest in haar collectie opgenomen. Behalve voor de dames, hebben wij ook genoeg keuze voor de heren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.