Heidi kostuum biermeisje

Heidi kostuum biermeisje

Ga jij naar Tirol? Kies dan voor dit Heidi kostuum biermeisje en ga naar het carnavalsfeest. Dikke pret, bier, braadworst en schlagers, daar hoort tirolerkledin... Lees meer

5401061
€35,75 € 23,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij naar Tirol? Kies dan voor dit Heidi kostuum biermeisje en ga naar het carnavalsfeest. Dikke pret, bier, braadworst en schlagers, daar hoort tirolerkleding helemaal bij! Naast carnaval komen er in Nederland steeds meer bierfeesten voor.

  • Maat: 36/38, 40/42
  • Kleur: bruin/wit
  • Bestaat uit: jurk

Heidi kostuum biermeisje

Dit leuke kostuum is volledig afgewerkt met mooie details waaraan te herkennen is dat jij het biermeisje bent. Voor het Oktoberfeest, wat een van de grootste volksfeesten ter wereld is, is dit Heidi kostuum biermeisje ideaal!

Reden genoeg om bij Partycorner.nl te bestellen. Met een leuke pruik en wat andere leuke accessoires ben jij zo klaar voor een fantastisch feestje. Wat voor feestje je ook hebt, Carnaval of een verkleedpartij, Heidi kostuum biermeisje kan altijd en overal! Dit pak zit comfortabel om het lijf.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.