Plastic bierpul Oktoberfest Kopen

Plastic bierpul Oktoberfest Kopen

Met deze Plastic bierpul Oktoberfest van Partycorner word jou Oktoberfest een geheid success, omdat deze bierpul van plastic is zal deze niet zo snel breke... Lees meer

68780321
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Plastic bierpul Oktoberfest van Partycorner word jou Oktoberfest een geheid success, omdat deze bierpul van plastic is zal deze niet zo snel breken als een glaze als je deze laat vallen. Deze Plastic bierpul Oktoberfest ​zal je Oktoberfest outfit helemaal compleet maken.

Productspecificaties: Plastic bierpul Oktoberfest

  • Materiaal: Plastic
  • Thema: Oktoberfest
  • Lengte: 14cm

Plastic bierpul Oktoberfest kopen

De plastic bierpul Oktoberfest​ en andere accessoires en kleding vind je in het uitgebreide assortiment van Partycorner. Onze plastic bierpul Oktoberfest past ook goed bij onze kleding en andere accessoires met het Oktoberfest thema. Wil jij de plastic bierpul Oktoberfest en onze andere accessoires en kleding bekijken of passen in onze winkel? Kom dan eens gezellig langs in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.