Goedkope hawaii kransen geel

Goedkope hawaii kransen geel

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen geel die door de gele bloemetjes een uitbundig tintje krijgt. Een lei ... Lees meer

52866308
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een hawaii krans is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Goedkope hawaii kransen geel die door de gele bloemetjes een uitbundig tintje krijgt. Een lei is een traditionele Hawaïaanse bloemenkrans gedragen als lichaamsversiering.

De Goedkope hawaii kransen geel zijn geschikt in de zomer voor hawaii thema feesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes. En door de bloemetjes blijft de krans altijd leuk om een feesterlijk outfit compleet te maken.

Gele Hawaii kransen of hawaii ketting is een bloemen krans van kunstbloemen gemaakt en zijn per ronde cylinder box van 25 stuks verpakt.

Productspecificatie: Goedkope hawaii kransen geel

 •     Aantal: 25 stuks per cylinder verpakking
 •     Materiaal: kunststof
 •     Kleur: Geel
 •     Geschikt voor: hawaii thema

Waar kan je de Goedkope hawaii kransen geel online kopen.

De Goedkope hawaii kransen geel kopen als hawaii krans die iets extra's geeft aan jouw hawaii outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Goedkope hawaii kransen geel en jouw outfit, zoals een hawaii hoed of leuk hawaii rokje. Maak jouw hawaii outfit compleet online of

Waarom moet je opletten als je goedkope hawaii kransen goedkoop kopen gaat.

Door de gezamenlijk van de Goedkope hawaii kransen geel goedkoop in te kopen met de eigen internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative)is een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat Goedkope hawaii kransen wit door kinderarbeid worden gemaakt.


Het ontstaan van de hawaii kransen ook wel bloemen kransen genoemd.


Onder inwoners van Hawaï worden de bloemenkransen  met de officiële naam van lei's overhandigd en gedragen bij officiële ceremonies verjaardagen en andere feestelijkheden. Bij toeristen is de lei bekend als een bloemen krans die de bezoeker als begroeting en verwelkoming om de hals en polsen worden gehangen.

De nek kransen worden onder andere vervaardigd van de bloemen die op het tropisch eilanden in vele prachtige kleuren en varianten voor komen, die in vele varianten op veel plaatsen op de eilanden voorkomen Er zijn ook varianten met bloemen die vooral gemaakt zijn met schelpen steentjes en vroeger zelfs stukjes koraal.

De lei is het symbool van de aloha spirit en komt voor op de vlag van de Noordelijke Marianen. Sinds 1 mei 1929 is de officiële feestdag. van de Hawaïanen "Lei Day". het weg geven van gele Hawaii kransen is als eerste in America en later overgenomen in de westerse wereld De tv serie Fantasy Island van 1977T/M 1984 heeft een belangrijk aandeel gehad met het bekent maken van de tropische land Hawaii

Kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam waar kan je de Goedkope hawaii kransen geel kopen kan.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.