Dokter horror kleding Kopen

Dokter horror kleding Kopen

Deze Dokter horror kleding is mooi te combineren met onze vele accessoires uit het assortiment, het nep bloed laat het net lijken alsof deze dokter iets te ver ... Lees meer

56173811
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€49,98 € 32,48 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Dokter horror kleding is mooi te combineren met onze vele accessoires uit het assortiment, het nep bloed laat het net lijken alsof deze dokter iets te ver uit zijn dak ging of is aangevallen door een zombie patient. De Dokter horror kleding is prima geschikt voor een Halloween feest, verkleed feest of andere gelegenheid.

Product specificaties Dokter horror kleding

  •     Maat: 50/52, 54/56 en 58/60
  •     Stof: 100% Polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Exclusief: Schoenen

Dokter horror kleding kopen.

PartyCorner heeft een groot assortiment aan Halloween kostuums, bijvoorbeeld een bloederige chirurg, horror dokter, bloederige verpleegster etc. Wil jij eerst de Dokter horror kleding een keer komen bekijken? kom dan gerust langs in onze winkel in het centrum van zaandam waar wij alle Halloween kostuums hebben zodat jij jouw perfecte outfit kunt samenstellen.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.