Horror dokter kostuum

Horror dokter kostuum

Met een Horror dokter kostuum aan kom jij men het positieve nieuws vertellen? Het positieve nieuws is dat het bijna Halloween is! En dat betekent veel gegriezel... Lees meer

19408216
€31,95 € 25,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met een Horror dokter kostuum aan kom jij men het positieve nieuws vertellen? Het positieve nieuws is dat het bijna Halloween is! En dat betekent veel gegriezel en angstaanjagende kostuums. Horror dokter kostuum heeft een mondkapje en een jasje dat besmeurd is met bloed van de lange werkdag die achter de rug is. Horror dokter is geschikt voor thema en halloween feesten om (meer) angst op te wekken bij de andere feestgangers. 

Horror dokter kostuum met meer nepbloed of een horror mes om een psychopatische dokter te worden.

Productspecificaties: Horror dokter kostuum

  • Bestaat uit: Bebloede jasje met mondkapje
  • Maat: 50/52
  • Stof: Polyester
  • Kleur: Wit met rode bloedspatten
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Horror dokter kostuum en andere Halloween artikelen

Doordat Halloween in aantocht is betekent het dat er veel accessoires nodig zijn zoals artikelen over heksen, pompoens, bloed, etc. You name it, we got it. Zoekt u een specifiek product? Of heeft u een vraag over iets? Contacteer ons via de chat/mail/telefoon en we staan u graag te woord! Tot snel!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.