Zombie kostuum dames

Zombie kostuum dames

Het Zombie kostuum dames  zit onder het bloed door de wonden die ook na te maken zijn met latex wonden en nep bloed dat ook te krijgen is bij PartyCorner. Het Z... Lees meer

54766889
€ 22,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Zombie kostuum dames  zit onder het bloed door de wonden die ook na te maken zijn met latex wonden en nep bloed dat ook te krijgen is bij PartyCorner. Het Zombie kostuum dames is leuk te dragen tijdens een Halloween feest of verkleed party. Het jurkje bestaat uit een aangestikte zombie groene blouse met lange mouwen met ingeknipte punten met daaraan bevestigd tule stroken om het een mysterieus en griezelig effect te geven.

Zombie kostuum dames! Het rokgedeelte is ook met bloed bewerkt en bestaat uit tule achtig materiaal ook in punten geknipt zodat het een geheel is dat er griezelig en als zombie outfit er uitziet.

Product specificaties Zombie kostuum dames

  •     Maat: 38/40, 40/42
  •     Stof: 100% Polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Product: Het is enkel het jurkje

Goedkoop Zombie kostuum dames online kopen.

PartyCorner biedt vele Halloween kostuums aan zoals bloederige chirurg, horror dokter, bloederige verpleegster etc. Wil jij eerst dit Zombie kostuum dames een keer passen? kom dan gerust langs in onze winkel in het centrum van zaandam waar wij alle Halloween kostuums hebben zodat jij jouw perfecte outfit kunt samenstellen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.