Horror Halloween bebloed keukenschort

Horror Halloween bebloed keukenschort

Halloween bebloed keukenschort is een wit bloederig schort ook wel als sloof genoemd ben jij  een bijzonder horror schort kopen en gebruiken als een horror outf... Lees meer

19952686
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween bebloed keukenschort is een wit bloederig schort ook wel als sloof genoemd ben jij  een bijzonder horror schort kopen en gebruiken als een horror outfit kies dan voor dit met nep besmeurde bebloed keukenschort wit. het alleen in de maat In 1 maat verkrijgbaar M/L is van 100% polyester.

In het verleden genoemde bloederig schort blijft onder de nieuwe naam in onze collectie horror Halloween producten van horror kleding met bloedspatten tot een compleet wegwerpservies in het zelfde disign.


Bloederig schort om jouw horror outfit compleet te maken voor een Halloween of thema feest. Met Bloederig schort voeg jij iets extra's toe aan jouw look waardoor jij klaar bent voor Halloween. Jij jaagt zo iemand de stuipen op het lijf door alle bloedvlekken op het horror Halloween bebloed keukenschort

Productspecificatie horror Halloween bebloed keukenschort

  • Kleur: Wit met rode bloedvlekken
  • Maat: In 1 maat verkrijgbaar, M/L
  • Materiaal: 100% polyester

Horror Halloween bebloed keukenschort en bijpassende Halloween accessoires kopen

Ben jij op zoek naar de perfecte outfit inclusief accessoires? Dan kun jij bij PartyCorner nog meer Halloween accessoires kopen zodat jij opvallend bent op het feest. Met dit bebloede schort kun jij verkleed als een angstwekkend slager, griezelig dokter of een ander horror persoon. Met de echt lijkende accessoires maak je dit horror Halloween bebloed keukenschort compleet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.