Zombie zuster kostuum

Zombie zuster kostuum

Met het dragen van ons Zombie zuster kostuum, een beetje witte schmink en nepbloed maakt dit Nonnen kostuum zombie compleet. Onze Zombie zuster kostuum is één v... Lees meer

43699172
€19,95 € 18,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met het dragen van ons Zombie zuster kostuum, een beetje witte schmink en nepbloed maakt dit Nonnen kostuum zombie compleet. Onze Zombie zuster kostuum is één van de nieuwste Halloween zuster kleding voor de dames. Tijdens de engste periodes van het jaar, wil jij er natuurlijk zo griezelig mogelijk uitzien met dit kostuum ben jij een bloedige verpleegster. Is alleen leverbaar in maat M en bestaat uit een jurk, hoedje en schort.

Als horror verplegers naar het een griezel feest gaan. 

Zombie zuster kostuum is goed te combineren met onze verpleegster witte kousen met bloedspatten om je zombie zuster kostuum compleet te maken.  Dit pak is een typische Halloween dames outfit die je compleet kunt maken met leuke stethoscoop en een super grote dokters spuit. wat nep bloed en klaar ben je.

Zombie zuster kostuum

Productspecificatie:

  • Bestaat uit: verpleegster jurk
  • bijpassende schort
  • Materiaal: 100% polyester

Zombie verpleegster kopen

Zombie verpleegster kopen want voor je het weet staat de griezeligste periode van het jaar weer voor de deur. Tijdens Halloween wil jij er natuurlijk spectaculair uitzien en zo duister mogelijk. Halloween outfit zombie verpleegster is een zombie verpleegster en is precies wat de dames nodig hebben tijdens Halloween. Bestel de Zombie zuster kostuum online.of kom het Zombie verpleegster kopen in onze winkel in zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.