Verpleegster accessoires set

Verpleegster accessoires set

Met verpleegster accessoires set voelt je helemaal compleet in je verpleegster kostuum met deze een rood met witte tiara, een stethoscoop, een rood met witte ko... Lees meer

44416541
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met verpleegster accessoires set voelt je helemaal compleet in je verpleegster kostuum met deze een rood met witte tiara, een stethoscoop, een rood met witte kousenband en een spuit.  Zeker weten dat alle artsen voor je vallen in je sexy verpleegsters jurkje. Maak het geheel helemaal af met deze verpleegster verpleegster accessoires set. Een echte eyecatcher op het feest. Kijk online bij PartyCorner voor een uitgebreid assortiment aan verpleegster kleding en deze verpleegster accessoires set.

Kijk bij PartyCorner voor een uitgebreid overzicht aan accessoires en kleding. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar.

Productspecificaties Verpleegster accessoires set

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: wit met rode kruis
  • Maat: one size fits most
  • Materiaal: plastic
  • Bestaat uit: witte tiara,stethoscoop
  • kousenband en een spuitpen
  • Voorzien van: rode kruis embleem
Een verpleegster accessoires set kopen! De dresscode is bekend voor dokters en verpleegkundigen in spe die gespecialiseerd zijn tijdens het carnaval in een niet medische onderzoek verpleegkunde of ga jij gaat naar een themafeest congres voor artsen en verpleegsters. Je kostuum is niet compleet zonder een goed gevulde dokterskoffer met verpleegster accessoires set en verpleegster reuze thermometer. 
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.