Stok met nepsnor set

Stok met nepsnor set

Op zoek naar een snor die je niet op je huid hoeft te plakken? Dan is de Stok met nepsnor set een ideale accessoire voor jou! De Stok met nepsnor set hoef je al... Lees meer

20992104
€4,25 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een snor die je niet op je huid hoeft te plakken? Dan is de Stok met nepsnor set een ideale accessoire voor jou! De Stok met nepsnor set hoef je alleen vast te houden en zo heb jij een snor die je op en af kunt doen wanneer je wilt. De Stok met nepsnor set bestaat uit 6 verschillende kleuren die teruggelezen kunnen worden in de productspecificatie. Door de vele kleuren is de nepsnor geschikt voor bijvoorbeeld carnaval.

Productspecificatie Stok met nepsnor set
  • Materiaal: houten stok en synthetische snor
  • Kleur: blauw, rood, roze, groen, zwart en oranje
  • Thema: carnaval, hippie, disco

Stok met nepsnor set kopen

De stok met nepsnor set komt in verschillende kleuren, voor iedereen een kleur naar smaak en gemakkelijk om te combineren met jouw outfit. Je kunt nu de Stok met nepsnor set kopen bij PartyCorner om jouw party look af te maken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.