Nepsnor Fantasy set

Nepsnor Fantasy set

Fantasy feest of wil jij een fantasy look met snor? Dit kan met de Nepsnor Fantasy set van 6 verschillende fantasy snorren, die zeker leuk zijn voor een opvalle... Lees meer

20992120
€2,75 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Fantasy feest of wil jij een fantasy look met snor? Dit kan met de Nepsnor Fantasy set van 6 verschillende fantasy snorren, die zeker leuk zijn voor een opvallende look. De 6 snorren van de Nepsnor Fantasy set hebben verschillende kleuren, voornamelijk neonkleuren. De Nepsnor Fantasy set is zelfklevend en blijft op zijn plek zitten.

Productspecificatie Nepsnor Fantasy set

  • Materiaal: synthetisch
  • Bestaat uit: een set van 6 verschillende snorren
  • Kleur: 2 neon roze snorren, 2 neon groene, 1 zwarte en 1 neon gele (zie afbeelding)
  • Zelfklevende snorren
  • Thema: hippie, carnaval

Nepsnor Fantasy set kopen

Nepsnor Fantasy set kopen bij PartyCorner. Nu nieuw in ons assortiment is de Nepsnor Fantasy set, deze set met kleurrijke snorren zijn opvallend, als je er eentje uitkiest geeft de snor jouw outfit gelijk een hele andere uitstraling. Wil jij ook een look vol fantasie? Kies voor de Nepsnor Fantasy set.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.