Neon lange wimpers groen

Neon lange wimpers groen

Neon lange wimpers groen is vooral bij het creëren van een extravagante party outfit belangrijk. Wil je een extravagante expressie in je gezicht tot uitdrukking... Lees meer

21038328
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Neon lange wimpers groen is vooral bij het creëren van een extravagante party outfit belangrijk. Wil je een extravagante expressie in je gezicht tot uitdrukking laten komen dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze valse Neon lange wimpers groen. Het is een prachtige set nepwimpers dat met diverse kostuums is te combineren.

Bestel je eigen set wimpers en maak hiermee jouw neon party outfit een beetje extravagant en sexy.

Productspecificaties:Neon lange wimpers groen

  •     Neon kleurig
  •     100% polyvinyl chloride
  •     Gemakkelijk aan te brengen
  •     Extravagant

Valse wimpers combineren

Zoveel thema's, zoveel kleuren, de combinaties zijn eindeloos. Ook voor jouw mooie ogen kun je altijd wel een set nep wimpers kopen in de juiste kleur of kleur combinatie. Kunstwimpers komen voor in diverse uitvoeringen zoals Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en de nepwimpers met een natuurlijke uitstraling. Of het nu gaat om een chique feest of een extravagante party. Met de valse wimpers van PartyCorner kom je altijd goed voor de dag.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.