Sint snor buffelhaar (Yak)

Sint snor buffelhaar (Yak)

Deze Sintsnor buffelhaar (Yak) is van hoge kwaliteit, en past bij onze Sinterklaas pruiken met losse snor. Vaak is het aan te raden om de sn... Lees meer

1426392
€29,95 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Sintsnor buffelhaar (Yak) is van hoge kwaliteit, en past bij onze Sinterklaas pruiken met losse snor. Vaak is het aan te raden om de snor eens in de zoveel tijd te vervangen in verband met verkleuring door bijvoorbeeld de lijm waarmee de snor geplakt word kan dit na meerdere malen gebruik veroorzaken. Let op! De kleur van de snor kan in vergelijking met sommige pruiken afwijken.

Het haar waarvan deze Sintsnor buffelhaar (Yak)  is gemaakt komt van de zojuist genoemde Yak. De Yak is een Aziatische runder soort die af stamt van de buffel. Het haar word verkregen door middel van natuurlijke rui. Een mannetjes Yak kan wel 1000kg wegen en per jaar 40 kg haar verliezen. Pruiken gemaakt van Yak haar / Buffelhaar zijn sterk en duurzaam.


Hoe verzorg ik een Sintsnor van (Yak) haar?

De Sintsnor buffelhaar (Yak) is met de hand geknoopt op een tule, en om het mooie vorm en uiterlijk te behouden is het belangrijk om deze snor of baard goed te onderhouden. Het is het beste om telkens als de snor, of baard gedragen is deze schoon te maken met bijvoorbeeld onze mastix remover, zorg er wel voor dat je een oude handdoek onder de snor of baard hebt liggen zodat je het met een kwastje die kant op kan wrijven en het haar zelf kan vermijden. Het is belangrijk om op de tule te blijven en niet op het haar zelf terecht te komen.

De baard of snor berg je op door deze vast te zetten met niet te grote spelden op bijvoorbeeld een prikbord van kurk, deze zal het vocht absorberen. Doe vervolgens een haarnet om de baard heen, je kan deze ook vast zetten met spelden en jou gewenste vorm maken. Het werkt ongeveer hetzelfde voor een snor, alleen stop je deze niet in een haarnet maar druk je deze een beetje omhoog en prik je deze vast op de gevormde delen om de vorm te behouden.  Het gebruiken van een kam of borstel op een sinterklaas pruik of baard is afgeraden.


Productspecificaties Sintsnor buffelhaar (Yak) 

  • Materiaal: Yak haar
  • Kleur: Zie foto 
  • voor baardstel met losse snor

Sintsnor buffelhaar (Yak) voor baard

Voor het perfecte sinterklaas kostuum bent u bij Partycorner aan het juiste adres, met bijvoorbeeld deze Sintsnor buffelhaar (Yak) wat een belangrijk deel van een Sinterklaas outfit is samen met de baard en pruik. De kinderen kijken natuurlijk het meest naar het gezicht van Sinterklaas, dus dit moet er goed realistisch uit zien. Combineer deze Snor met een van onze Baarden van yak haar met losse snor voor een realistische uitstraling. Bestel de Sintsnor buffelhaar (Yak) online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.