lederhosen oktoberfest outfit

lederhosen oktoberfest outfit

Wil jij in traditionele stijl naar het Oktoberfest? Dat kan met deze Lederhosen Oktoberfest outfit, deze outfit is geschikt voor bijvoorbeeld carnaval, of ander... Lees meer

57426482
€41,95 € 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij in traditionele stijl naar het Oktoberfest? Dat kan met deze Lederhosen Oktoberfest outfit, deze outfit is geschikt voor bijvoorbeeld carnaval, of ander verkleed feest. De Lederhosen is een traditionele leren broek die zowel in Zuid-Duitsland als in Oostenrijk en Zuid-Tirol wordt gedragen. Op bepaalde feesten is het een must om als heer een Lederhosen te dragen.​​​​​​​ De Lederhosen Oktoberfest outfit is ook leuk to combineren met accessoires en is ook beschikbaar in een grote maat.

Productspecificaties: Lederhosen Oktoberfest Outfit

  • Materiaal: 100% polyester
  • Thema: Oktoberfest
  • Maten: 50/52, 54/56 58/60
  • Wasvoorschrift: Handwas
  • Accessoires: Geen

Groene Lederhosen combineren met accessoires.

Ook voor de Lederhosen Oktoberfest Outfit zijn leuke accessoires verkrijgbaar in hetzelfde thema bij PartyCorner. Maak jouw outfit helemaal compleet en uniek door deze met onze accessoires en andere kleding te combineren uit ons grote assortiment. Koop de Lederhosen Oktoberfest Outfit online, of kom gezellig langs om deze te bekijken of te passen in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.