Korte Lederhosen online kopen

Korte Lederhosen online kopen

Korte Lederhosen voor het oktoberfest feest nu verkrijgbaar bij PartyCorner. De lederhose is een traditionele leren broek die zowel in Zuid-Duitsland als in Oos... Lees meer

56168585
Neem contact op voor de levertijd
€56,25 € 36,58 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Korte Lederhosen voor het oktoberfest feest nu verkrijgbaar bij PartyCorner. De lederhose is een traditionele leren broek die zowel in Zuid-Duitsland als in Oostenrijk en Zuid-Tirol wordt gedragen. Op bepaalde feesten is het een must om als heer een lederhose te dragen. Deze verstelbare korte Lederhose is ook in een lang model bestelbaar.

Productspecificatie: Korte Lederhosen

  • Materiaal: Flannel
  • Thema: Oktoberfest
  • Maten: L / XL
  • Wasvoorschrift: Handwas
  • Accessoires: Geen

Lederhose kopen in diversen kwaliteiten.

lederhose kopen bij partycorner daar tref je de leukste lederhosen in diversen kwaliteiten aan. De leuke selectie van de huidige Bayerisches lederhose mode in korte of lange varianten in stof of als imitage lederhose als buck leeren lederhosen voor het carnaval of bierfeest met een mannelijke Beierse flair. Voor lederhouse accessoires bij onze lederhose Werner kijk dan bij de gerelateerde artikelen en maak jouw super luxe Lederhose Werner compleet.

Korte lederhosen combineren met accessoires.

Ook de korte lederhosen zijn leuk te combineren met losse accessoires in hetzelfde thema bij PartyCorner. Bekijk onze goedkope lederhose outfit samen met de gerelateerde accessoires en maak jouw lederhose compleet. Wil jij goedkope lederhosen accessoires bekijken of passen in onze winkel dan kan dat ook natuurlijk. Kom gezellig langs in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.