Goedkope Lederhose online kopen

Goedkope Lederhose online kopen

Goedkope Lederhose online kopen voor het oktoberfest feest nu verkrijgbaar bij PartyCorner. De lederhosen is een traditionele leren broek die zowel in Zuid-Duit... Lees meer

56169374
€25,25 € 16,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope Lederhose online kopen voor het oktoberfest feest nu verkrijgbaar bij PartyCorner. De lederhosen is een traditionele leren broek die zowel in Zuid-Duitsland als in Oostenrijk en Zuid-Tirol wordt gedragen. Op de bier feesten is het een must om als heer een lederhosen te dragen. Ga daarom snel deze Goedkope Lederhose online kopen.

Productspecificatie: Goedkope Lederhose online kopen

  • Materiaal: Flannel
  • Thema: Oktoberfest
  • Maten: M/L 
  • Wasvoorschrift: Handwas
  • Accessoires: Geen

Goedkope lederhose online kopen.

lederhose kopen bij partycorner daar tref je de leukste lederhosen in diversen kwaliteiten aan. De leuke selectie van de huidige Bayerisches lederhose mode in korte of lange varianten in stof of als imitage lederhose als buck leeren lederhosen voor het carnaval of bierfeest met een mannelijke Beierse flair. Voor lederhouse accessoires bij onze lederhose outfits kijk dan bij de gerelateerde artikelen en maak jouw Lederhose outfit compleet.

Goedkope Lederhose online kopen en combineren met accessoires.

Ook de goedkope lederhose zijn leuk te combineren met accessoires zoals een Beierse hoed in hetzelfde thema bij PartyCorner. Bekijk onze goedkope lederhose outfit samen met de gerelateerde accessoires en maak jouw lederhose compleet. Wil jij goedkope lederhosen accessoires bekijken of passen in onze winkel dan kan dat ook natuurlijk. Kom gezellig langs in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam als je niet deze goedkope Lederhose online kopen wilt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.