Lederhose Werner

Lederhose Werner

Lederhose Werner Superluxe is alleen verkrijgbaar in de maat Medium. De lederhose is een traditionele leren broek die zowel in Zuid-Duitsland als in Oostenrijk ... Lees meer

1973088
€39,95 € 31,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Lederhose Werner Superluxe is alleen verkrijgbaar in de maat Medium. De lederhose is een traditionele leren broek die zowel in Zuid-Duitsland als in Oostenrijk en Zuid-Tirol wordt gedragen. Op bepaalde feesten is het een must om als heer  een lederhose te dragen, bijvoorbeeld het wereldberoemde Oktoberfest in München.

Dit Kostuum bestaat uit:

  • Lederhose (Broek)
  • Shirt

lederhose kopen in diversen kwaliteiten

lederhose kopen bij partycorner daar tref je de leukste lederhosen in diversen kwaliteiten aan. De leuke selectie van de huidige Bayerisches lederhose mode in korte of lange varianten in stof of als imitage lederhose als buck leeren lederhosen voor het carnaval of bierfeest met een mannelijke Beierse flair. Voor lederhouse accessoires bij onze lederhose Werner kijk dan bij de gerelateerde artikelen en maak jouw super luxe Lederhose Werner compleet.

Goedkope lederhosen accessoires

Ook de goedkope lederhosen accessoires zijn niet uit het assortiment van PartyCorner weg te denken. Bekijk onze goedkope lederhose outfit samen met de gerelateerde accessoires en maak jouw lederhose compleet. Met een lederhouse uit onze collectie kan elke heer trots tussen de Beierse heren staan in onze lederhouse op elk festival of bierfeest. Wil jij goedkope lederhosen accessoires bekijken of passen in onze winkel dan kan dat ook natuurlijk. Kom gezellig langs in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. De koffie staat altijd klaar.

Partycorner.nl heeft een grote assortiment tiroler kleding, binnen 24 uur in huis! Van feestkleding kostuums, bierfeest versiering tot echte orginele duitse dirndl jurkjes en leren lederhose, ook de Lederhose Werner Superluxe. Dus bestel nu de leukste bierfeesten kostuums bij Partycorner.nl.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.