Lange wimpers zwart

Lange wimpers zwart

Deze lange wimpers zwart vormen een belangrijk onderdeel van jouw outfit als je extravagant tevoorschijn wilt komen. Wil je extra expressie of je sexappeal in j... Lees meer

21038454
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze lange wimpers zwart vormen een belangrijk onderdeel van jouw outfit als je extravagant tevoorschijn wilt komen. Wil je extra expressie of je sexappeal in je gezicht benadrukken dan kun je dat doen door het dragen van valse wimpers. Met een setje Lange wimpers zwart maak je een sexy uitstraling waardoor alle ogen op het feest op jou gericht zullen zijn.

Jouw mooie ogen in thema kleuren

Zoveel thema's, zoveel kleuren, de combinaties zijn eindeloos. Maar ook voor jouw mooie ogen kun je altijd de lange wimpers zwart kopen in de juiste kleur of kleurcombinatie. Met de lange wimpers zijn de combinaties eindeloos. Kunstwimpers komen voor in diverse lengtes en materialen zoals Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en nepwimpers met een natuurlijke uitstraling. Of het nu gaat om een chique feest of een extravagante party. Met de Lange wimpers van PartyCorner kom je altijd goed voor de dag.

Meer informatie over het zetten van wimpers vind je in onze categorie tekst.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.