Nepwimpers zwart

Nepwimpers zwart

Altijd al lange wimpers gewild? Dan hebben wij de Nepwimpers zwart, mooie valse wimpers met een natuurlijk effect om jouw mooie ogen te accentueren zonder het o... Lees meer

20994622
€4,50 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al lange wimpers gewild? Dan hebben wij de Nepwimpers zwart, mooie valse wimpers met een natuurlijk effect om jouw mooie ogen te accentueren zonder het onnatuurlijk te maken. Met de Nepwimpers zwart maak jij jouw ogen sprekender en groter en kun jij jouw party look op een gemakkelijke manier afmaken. Je kunt de Nepwimpers zwart eindeloos combineren met verschillende outfits en voor verschillende thema's omdat de wimpers er natuurlijk uit zien.

Productspecificaties: Nepwimpers zwart
  • Materiaal: polyvinyl chloride
  • Maat: One size
  • Kleur: Zwart
  • Zelfklevende wimpers

Nepwimpers zwart kopen

Nepwimpers zwart geven jou een beeldschone uitstraling door jouw sprekende ogen met lange wimpers. Wil jij ook jouw party look af maken en met prachtige ogen naar een feest gaan? Dan kun jij de Nepwimpers zwart kopen bij PartyCorner.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.