Valse Wimpers Blauw

Valse Wimpers Blauw

Bij het dragen van een party outfit is vooral voor de dames ook de make-up een belangrijk onderdeel. Wil je extra expressie of je sexappeal in je gezicht benadr... Lees meer

5381000
Neem contact op voor de levertijd
€5,00 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij het dragen van een party outfit is vooral voor de dames ook de make-up een belangrijk onderdeel. Wil je extra expressie of je sexappeal in je gezicht benadrukken dan kun je dat bijvoorbeeld doen door het dragen van valse wimpers. Bijvoorbeeld met een setje valse wimpers blauw maak je een sexy uitstraling waardoor alle ogen op het feest op jou gericht zullen zijn.

Jouw mooie ogen in thema kleuren

Zoveel thema's, zoveel kleuren, de combinaties zijn eindeloos. Maar ook voor jouw mooie ogen kun je altijd wel een set nepwimpers kopen in de juiste kleur of kleurcombinatie. Kunstwimpers komen voor in diverse uitvoeringen zoasls Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en de nepwimpers met een natuurlijke uitstraling. Of het nu gaat om een sjiek feest of voor een extravagante party. Met de  valse wimpers van PartyCorner kom je altijd goed voor de dag.

Meer informatie over het zetten van wimpers vind je in onze categorie tekst.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.