Lange wimpers rood

Lange wimpers rood

Wil je extra expressie of je sexappeal in je gezicht benadrukken dan kun je dat doen door het dragen van valse wimpers. Met een setje lange wimpers rood maak je... Lees meer

21043550
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,58 € 3,63 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil je extra expressie of je sexappeal in je gezicht benadrukken dan kun je dat doen door het dragen van valse wimpers. Met een setje lange wimpers rood maak je een sexy uitstraling waardoor alle ogen op het feest op jou gericht zullen zijn.  Voor informatie over het zetten van wimpers ga je naar onze categorie tekst.

Jouw mooie ogen in thema kleuren

Met de lange wimpers zijn de combinaties eindeloos. Ook voor jouw mooie ogen kun je altijd diverse lange wimpers kopen. Kunstwimpers komen voor in diverse lengtes en materialen zoals Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en nepwimpers met een natuurlijke uitstraling. Of het nu gaat om een chique feest of een extravagante party. Met de Lange wimpers van PartyCorner kom je altijd goed voor de dag.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.