Kralenketting wit online kopen

Kralenketting wit online kopen

Deze kralenketting wit is 40 cm lang en met deze glimmende​ kunststof kralen geregen. De glimmende witte lagen van deze kralenkettingen zijn kleur vast en zijn ... Lees meer

58875341
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze kralenketting wit is 40 cm lang en met deze glimmende​ kunststof kralen geregen. De glimmende witte lagen van deze kralenkettingen zijn kleur vast en zijn in 12 verschillende kleuren leverbaar. Daardoor is deze ketting erg leuk om jouw kostuum compleet te maken en er een leuk feest van te maken.

Productspecificatie: Kralenketting wit

  • Kleur: Wit (zie afbeelding
  • Lengte: 40 cm
  • Materiaal: Kunststof

Leuke Kralenketting wit online kopen.

Deze Kralenketting wit vind je samen met andere kleding en accessoires van vele thema's voor Carnaval, Halloween of een ander thema bij Partycorner, combineer verschillende outfits en accessoires uit ons grote assortiment en maak jou unieke outfit. Bestel de kralen ketting online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.