Hippie laarzen wit

Hippie laarzen wit

Ben jij er klaar voor om naar de jaren 60 te gaan? Hippie laarzen wit zorgt daarvoor. Hoge hakken nodig met een mooie glanzende laag? Hippie laarzen wit zijn wi... Lees meer

2781107
€52,50 € 34,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij er klaar voor om naar de jaren 60 te gaan? Hippie laarzen wit zorgt daarvoor. Hoge hakken nodig met een mooie glanzende laag? Hippie laarzen wit zijn witte laarzen die gemaakt zijn van namaak leer in de kleur wit met een mooie glans! Voor een disco party zijn de Hippie laarzen wit helemaal geweldig!. Hierdoor zal jij zeker positief opvallen tussen de menigte. De hakken zijn verkrijgbaar in de maten 37 t/m 41. Maak jij je disco outfit af? Bij een grote afname van Hippie laarzen wit krijg jij van ons een groeps korting, perfect voor als jij met een groep vriendinnen in dezelfde stijl wilt rondlopen.

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Hakken bestellen

PartyCorner heeft diverse hakken met allerlei maten en kleuren en hoogtes. Bekijk snel de gehele collectie op de website of bezoek onze winkel te Zaandam. 
Wees er snel bij want voor je het weet is het al 13, 14 of 15 mei en is het dus Boogy night. 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.