Zwarte pruik

Zwarte pruik

Zwarte pruik Je hebt een jaren 30 feestje, en zoekt daar een bijpassende jaren 30 pruik bij dan ben je bij ons aan het juiste adres want wij hebben de ideale Z... Lees meer

623605
€17,75 € 11,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte pruik

Je hebt een jaren 30 feestje, en zoekt daar een bijpassende jaren 30 pruik bij dan ben je bij ons aan het juiste adres want wij hebben de ideale Zwarte pruik uit de jaren 30 voor jou in ons assortiment genomen!

De elastische binnenkant van de Zwarte pruik zorgt ervoor dat je geen irritaties krijgt gedurende jou jaren 30 verkleed feestje! Ook is de Zwarte pruik one size fits all dus je hoeft je geen zorgen te maken over de maat van de Zwarte pruik.

Deze Zwarte pruik kun je combineren met een van onze jaren 30 kostuums die je terug kunt vinden in onze mooie webshop, Partycorner.nl

Voor nog veel meer pruiken of feest artikelen kun je ook langs komen in de winkel!

Bestel de Zwarte pruik direcht online bij ons!De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.