Toppers 2016 Hoed met witte pailletten

Toppers 2016 Hoed met witte pailletten

Zoek jij een geschikte Toppers 2016 Hoed met witte pailletten? CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE is geen eentonige thema daarom hebben wij!, PartyCorner, Hoed met... Lees meer

12451937
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij een geschikte Toppers 2016 Hoed met witte pailletten? CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE is geen eentonige thema daarom hebben wij!, PartyCorner, Hoed met witte pailletten om je laten stralen op de dansvloer Wij hebben 3 neon kleuren en 5 zomer kleuren. Wil jij een hoedje opzetten tijdens de Toppers in concerten? Maak dan een keuzen uit 1 van de 8 kleuren of kies direct voor deze Toppers 2016 hoed met witte Pailletten. Bling de dansvloer uit in jou te unieke Hoed met witte pailletten. 

Productspecificaties: Hoed met witte pailletten

  • Afmeting 59 cm.
  • One size fils all
  • Kleur: wit
  • Materiaal: pailletten
  • Geschikte leeftijd groep van af 14 jaar

Toppers 2016 Hoed met witte pailletten

Deze Toppers 2016 Hoed met witte pailletten is in diversen kleuren leverbaar en comfortabel draagbaar. De hoed is van een pailletten gemaakt. Uitemate geschikt als accessoires bij je Toppers 2016 kleding.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.