Disco broek dames wit

Disco broek dames wit

Nog een leuk topje en zilveren blokhakschoenen en jij bent met deze Disco broek dames wit klaar voor ieder disco feest. Door de wijd uitlopende broekspijpen kri... Lees meer

23947502
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Nog een leuk topje en zilveren blokhakschoenen en jij bent met deze Disco broek dames wit klaar voor ieder disco feest. Door de wijd uitlopende broekspijpen krijg je een echte disco uitstraling en maakt de Disco broek dames wit jou het middelpunt op de dansvloer.

Productspecificatie: Disco broek dames wit

  • Kleur: Wit
  • Maat: Medium
  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Soort: Flare broek
  • Thema: disco

Disco broek dames wit kopen

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Disco broek dames wit combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Disco broek dames wit online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.