Horror papieren servetten kopen

Horror papieren servetten kopen

Horror papieren servetten! Help bloed "it's horror time PartyCorner heeft de Horror papieren servetten. De papieren witte servetten zijn bedrukt met bloedspatte... Lees meer

53958962
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Horror papieren servetten! Help bloed "it's horror time PartyCorner heeft de Horror papieren servetten. De papieren witte servetten zijn bedrukt met bloedspatten. spannend te combineren met een bijpassend horror tafellaken of Horror wegwerp servies. Leg de hakbijl en het nepbloed maar klaar. 

De Horror papieren servetten kan je perfect het bloed laten absoberen.Bekijk nu onze gehele horror wegwerp servies collectie bestaande uit wit met rode bloedspatten van bekers en bordjes en tavellaken en wat al niet meer.

Productspecificatie: Horror papieren servetten

  • Servetten wit gestippeld
  • Kleuren :  rood, roze, lime groen en l.blauw
  • Grootte : 33 x33 cm
  • Aantal : 12 stuks
  • Te combineren met ons hele serie

Horror papieren servetten van het horror wegwerp servies.

Wij proberen bij elke gelegenheid leuke servetten in te kopen zoals deze horror papieren servetten. Hierbij gaan wij wederom voor de kwaliteit en kiezen daarom wel voor de servet bestaande uit minimaal 2 laag damast tissue papier die geweldig zijn bij de aankleding van je thema servies of als aankleding bij het uitdelen van de hapjes. Deze Horror papieren servetten is alleen als horror servetten en cool te combineren met dezelfde horror bordjes. Heel feestelijk om je halloween horror hapjes te presenteren.

De horror roos met doodskopje is ook leuk te combineren met Horror papieren servetten of andere decoratie. Bekijk onze Halloween decoratie online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.