Horror bloederige witte loper

Horror bloederige witte loper

Met deze horror bloederige witte loperheb je een mooi entree voor je horror gasten! wie heeft er al over deze witte loper gelopen en heeft zijn voeten niet afge... Lees meer

54013088
€13,50 € 10,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze horror bloederige witte loperheb je een mooi entree voor je horror gasten! wie heeft er al over deze witte loper gelopen en heeft zijn voeten niet afgeveegd dit is te zien aan de bebloede voetsporen en spetters. Dit geeft een griezelig gevoel. De Loper met bebloede voetafdrukken  is 4,50 meter lang en 60 centimeter breed en is van wit vilt gemaakt.

Productspecificatie: Horror bloederige witte loper

  • Lengte: 4,50 meter
  • Breedte: 60cm
  • materiaal: vilt
  • Kleur: Wit met rood

Horror bloederige witte loper combineren.

leg deze horror bloederige witte loper niet alleen bij je ingang maar begeleid je horror gasten ook over de horror bloederige witte loper naar je eettafel met Halloween Horror tafelkleed met nep bloed handen afdruk. Dit tafelkleed met bloedspatten en bebloede handafdrukken gedecoreerd met onze horror wegwerp servies. al deze artikelen zijn goed te combineren in het horror thema en zijn allemaal verkrijgbaar bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.