Horror wit tafellaken met bloedspatten

Horror wit tafellaken met bloedspatten

Dit Horror wit tafellaken met bloedspattenis een Horror tafelkleed met een nep bloed design. Dit tafelkleed met bloed spetters en bloeddoorlopen handafdrukken i... Lees meer

54010706
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Horror wit tafellaken met bloedspattenis een Horror tafelkleed met een nep bloed design. Dit tafelkleed met bloed spetters en bloeddoorlopen handafdrukken is gemaakt van plastic. Dit bloederige tafelkleed zal perfect zijn om uw horror tafel decoratie op een bloedstollend manier compleet te maken wanneer uw deze ook nog van ons horror wegwerp servies voor ziet.

Productspecificatie: Horror wit tafellaken met bloedspatten

  • Grootte: 1.50 bij 1.80 m
  • materiaal: Plastic
  • Kleur: Wit met rood

Horror wit tafellaken met bloedspatten combineren met wegwerp servies.

Bij PartyCorner bieden wij een volledige Horror wegwerp servies set aan. Dit houd in alles wat je maar nodig heb voor een etentje en dat ook nog eens allemaal leuk past bij het Horror wit tafellaken met bloedspatten. Dit bieden wij aan voor meerdere thema's bekijk onze collectie online of kom een kijkje nemen in de winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.