Horror roos met skelet hand

Horror roos met skelet hand

De Horror roos met skelet hand is één van de vijf verkrijgbare grafbloemen. De Halloween Grafbloemen zijn leuk met elkaar te combineren en staan leuk in een tui... Lees meer

53861837
Neem contact op voor de levertijd
€3,07 € 1,98 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Horror roos met skelet hand is één van de vijf verkrijgbare grafbloemen. De Halloween Grafbloemen zijn leuk met elkaar te combineren en staan leuk in een tuin dat versierd is met het Halloween decoratie om deze compleet te maken, veel van de Halloween decoratie is ook nog eens leuk met elkaar te combineren zoals de grafbloemen met de grafstenen.

Productspecificatie: horror roos met skelet hand

  •     Rozen met skelet handjes
  •     45 cm hoog
  •     Thema: Halloween
  •     Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Horror roos met skelet hand leuk te combineren met andere decoratie

Een aantal van deze verschillende Halloween grafbloemen naast elkaar geeft een angstaanjagende blik voor voorbijgangers en kan een tuin al snel omtoveren tot een mooi versierde Halloween tuin. De horror roos met skelet hand is ook leuk te combineren met grafstenen of andere decoratie. Bekijk onze Halloween decoratie online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.