Halloween Decoraties lichtgevende clown

Halloween Decoraties lichtgevende clown

Deze horror clown met lichtgevende ogen uit de Halloween collectie heeft akelige, met bloed doorlopen ogen en een horror gebit! De Halloween clown, ook wel horr... Lees meer

41429900
Binnenkort leverbaar
€59,95 € 47,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze horror clown met lichtgevende ogen uit de Halloween collectie heeft akelige, met bloed doorlopen ogen en een horror gebit! De Halloween clown, ook wel horror clown-prop genoemd, is een griezelige decoratie clown met lichtgevende ogen en is 165 cm lang.

De angstaanjagende Halloween Decoraties lichtgevende clown heeft een onheilspellende lach op zijn gezicht en ziet er demonisch uit.

Lichtgevende ogen Halloween Decoraties lichtgevende clown

De Lichtgevende ogen Halloween Decoraties lichtgevende clown maakt elk Halloween feestje compleet door zijn schrikwekkende uiterlijk en maakt iedere voorbijganger aan het schrikken. Zijn kleding is gemaakt van rode en zwarte jute stof en zijn handen zijn rood van het bloed! Zijn hoofd is gemaakt van kunststof.

Deze lichtgevende Halloween clown is als hij niet beweegt al eng, maar nog veel angstaanjagender als hij wel beweegt, licht geeft en geluid maakt! De griezelige Halloween Decoraties lichtgevende clown heeft een touw aan zijn hoofd zodat hij eenvoudig op te hangen is.

Productdetails: Halloween Decoraties lichtgevende clown

  • lichtgevende ogen en geluid
  • alleen geschikt voor indoor gebruik
  • geschikt om op te hangen
  • reageert op geluid
  • werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  • hoogte: 165 cm (Levensgroot)

Halloween Decoraties lichtgevende clown is online te bestellen via onze webshop partycorner.nl of kom de Halloween Decoraties lichtgevende clown bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Halloween party inrichten

Maak jouw Halloweenparty compleet met de Halloween decoraties van Partycorner.nl. Zo hebben we onder andere wanddecoraties in de vorm van clowns, zombies en wolven! Samen zijn ze zelfs nog veel enger! Jaag de hele buurt de stuipen op het lijf met deze engerds. Elke Halloween pop (ook wel 'props' genoemd) heeft zijn eigen karakter en de meeste maken geluid en geven licht. Ze zijn er in veel verschillende modellen, dus er is voor ieder wat wils!

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.