Bewegende vleermuis decoratie met licht en geluid

Bewegende vleermuis decoratie met licht en geluid

Bewegende vleermuis decoratie met licht en geluid (ook wel "props" genoemd) waarmee je iedereen het stuipen op het lijf jaagt op je halloweenfeest! Deze Bewegen... Lees meer

41509205
€33,95 € 27,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bewegende vleermuis decoratie met licht en geluid (ook wel "props" genoemd) waarmee je iedereen het stuipen op het lijf jaagt op je halloweenfeest! Deze Bewegende vleermuis met zijn eigen karakter maakt je horrorversiering helemaal compleet. Hij heeft ook nog een paar zombievriendjes die te vinden zijn in ons uitgebreide Halloween assortiment. Deze vampier heeft geen hersenen, maar ze zijn wel uit op vlees en bloed! Ze zijn bedoeld om aan de muur te hangen en maken geluid als je ze aanzet. De ogen lichten op en kunnen de vleugels bewegen, alsof hij gebeten is door een andere vampier. De Bewegende vleermuis decoratie reageert op geluiden door middel van een geluidssensor. Het hoofd is gemaakt van hard schuim. 

Geloof jij niet in vampieren en horror verhalen? Met deze Bewegende vleermuis decoratie worden je engste dromen werkelijkheid. Bestel deze halloweendecoraties Bewegende spook met andere 2 andere elektrische Halloween decoraties en krijg een leuke korting. Wil jij de halloweendecoraties eerst eens in het echt zien kom dan naar onze winkel in het centrum van Zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.