Halloween Decoraties Dr.danger

Halloween Decoraties Dr.danger

Halloween decoraties Dr.danger op batterijen is een horror halloweenpop met lichtgevende ogen, is 190 cm lang en voorzien van nepbloed besmeurde kleding. D... Lees meer

41430143
€59,95 € 47,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween decoraties Dr.danger op batterijen is een horror halloweenpop met lichtgevende ogen, is 190 cm lang en voorzien van nepbloed besmeurde kleding. De halloweenpop is gemaakt van witte en zwarte jute stof en heeft bloederige handen en een hard kunststof hoofd.

Met licht in zijn ogen is Dr.danger hangend al eng genoeg. Deze elektrische Halloween Decoratie Dr.danger werkt op drie AA batterijen (niet inbegrepen).

Lichtgevende ogen Halloween decoratie Dr.danger

Lichtgevende ogen halloween decoratie Dr.danger is een halloween characters voorzien van led verlichting in de ogen die flikkerend uit en aan gaan. Het komt ook in onze collectie van Lichtgevende halloween decoratie dat alleen de handen en of ook andere delen licht uitstralen.Doorgaans werken deze op batterijen (welke niet zijn meegeleverd) voor de maat van de batterijen kunt je in de bijgeleverde beschrijving terug vinden.

Productdetails: Halloween Decoraties Dr.danger

  • Lichtgevende ogen en geluid
  • Materiaal: polyester schuim
  • Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis!
  • Geschikt om op te hangen
  • Reageert op geluid
  • Werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  • Hoogte: 190 cm (Levensgroot)

Halloween Decoraties Dr.danger is online te bestellen via onze webshop partycorner.nl of kom de Halloween Decoraties Dr.Danger bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam. 

Halloween wanddecoratie met verlichting

Halloween Decoraties Dr.danger met lichtgevende ogen bestaat uit een dokterskostuum dat is besmeurd met nepbloed op lichte (jute) stof. Eenmaal geactiveerd met de ON/OFF knop aan de achterkant knippert deze met zijn ogen en lichten deze op dankzij twee ledlampen. Deze griezeldokter hangdeco van 190 cm is eenvoudig op te hangen met een koord dat bovenaan het hoofd is bevestigd. Schrik alle voorbijgangers af met deze vreselijke heks tijdens Halloween of gebruik deze als griezelwanddecoratie met licht en geluid.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.