Gladiator Helm Centurion

Gladiator Helm Centurion

Gladiator Helm Centurion is een luxe Gladiator helm speciaal gemaakt voor de gladiatoren die bekend staan om hun goede vechtkunsten en overwinningen. Gladiator ... Lees meer

22032224
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gladiator Helm Centurion is een luxe Gladiator helm speciaal gemaakt voor de gladiatoren die bekend staan om hun goede vechtkunsten en overwinningen. Gladiator Helm Centurion met rode kam is een opvalende gladiator helm waarmee jij je outfit compleet kunt maken om in de huid te kruipen van een echte gladiator. Gladiator Helm Centurion is gemaakt van latex.

Productspecificatie Gladiator Helm Centurion
  • Materiaal: latex helm, synthetische kam
  • Kleur: bronzen helm, rode kam
  • Maat: one size
  • Thema: ridders, gladiatoren, Middeleeuwen, carnaval

Gladiator Helm Centurion kopen

Ga jij naar een themafeest en ben jij op zoek naar een Gladiator helm voor jouw party look? De Gladiator Helm Centurion is een luxe gladiator helm waar jij als gevreesde en populaire gladiator zeker mee gezien kunt worden. Je kunt de Gladiator Helm Centurion kopen bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.