Chinese hoed met haar

Chinese hoed met haar

Ga jij verkleed als Mandarijnse prins naar een themafeest? Met de Chinese mandarijn hoed met haar kun jij deze look echt waar maken. Een Mandarijnse prins van v... Lees meer

22033076
€9,50 € 6,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij verkleed als Mandarijnse prins naar een themafeest? Met de Chinese mandarijn hoed met haar kun jij deze look echt waar maken. Een Mandarijnse prins van vroeger had namelijk altijd een prachtige lange vlecht waardoor je hem kon herkennen uit de normale bevolking. Met de Mandarijn hoed met haar heb jij dit ook. De Mandarijn hoed met haar is ook een luxe hoed door de mooie details erop in de Chinese stijl.

Productspecificatie Mandarijn hoed met haar
  • Materiaal: hoed polyester en haar synthetisch
  • Kleur: zwart met rood en een zwarte lange vlecht
  • Maat: one size
  • Thema: China, films en sterren, prinsen, carnaval

Mandarijn hoed met haar kopen

Kopieer de look van Jackie Chan uit de film Shanghai noon, maar dan als een echte Chinese prins. Wil jij jouw Chinese outfit compleet maken? Ga dan de Mandarijn hoed met haar kopen bij PartyCorner en kijk verder op onze webshop voor andere accessoires.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.