Bloederige stropdas

Bloederige stropdas

Bloederige stropdas, als leuke accessoire om jouw outfit voor Halloween of een thema feest compleet te maken. Bloederige stropdas geeft iets extra's aan het out... Lees meer

19952934
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bloederige stropdas, als leuke accessoire om jouw outfit voor Halloween of een thema feest compleet te maken. Bloederige stropdas geeft iets extra's aan het outfit door de bloedspatten erop. Met de bloederige stropdas breng jij jouw outfit ook in de Horror sfeer.

Combineer Bloederige stropdas met meer nepbloed of horror mes om een psychopathische dokter te worden

Productspecificatie: Bloederige stropdas

  • Kleur: Wit met bloedspatten
  • Lengte: 135cm ongebonden
  • 100% polyester

Bloederige stropdas bij een Horror dokter kostuum 


Kom jij men het positieve nieuws vertellen? Het positieve nieuws is dat het bijna Halloween is! En dat betekent veel gegriezel en angstaanjagende kostuums. Horror dokter kostuum heeft een mondkapje en een jasje dat besmeurd is met bloed en een bloederige stropdas.  Horror dokter is geschikt voor thema en Halloween feesten om (meer) angst op te wekken bij de andere feestgangers. 

Bloederige stropdas met bijpassende accessoires kopen

Je kunt bij ons terecht voor horror Bloederige stropdas en kleding, horror decoratie en zelfs een heel horror wegwerp aankleding van uw feest zoals een compleet wegwerp servies. Deze hebben wij allemaal geheel in Halloween horror thema. Neem gerust een kijkje door onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar en probeer daar of de bloederige stropdas u staat.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.