Elegante oogmasker

Elegante oogmasker

Ben jij op zoek naar een oogmasker in een leuke vorm in verschillende kleuren? Dan is het Elegante oogmasker in het zogenaamde vlinder model geschikt voor jou. ... Lees meer

21638828
€1,50 € 1,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een oogmasker in een leuke vorm in verschillende kleuren? Dan is het Elegante oogmasker in het zogenaamde vlinder model geschikt voor jou. Het Elegante oogmasker is verkrijgbaar in 5 kleuren zwart, wit, rood, geel en blauw voor een beetje meer kleur en wat opvallender is dan de neutrale kleuren. Kies jouw gewenste kleur van het Elegante oogmasker en maak jouw party outfit compleet met een mysterieus oogmasker.

Productspecificatie Elegante oogmasker
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: zwart, wit, rood, geel en blauw
  • Maat: one size
  • Thema: films en sterren, carnaval, black & white

Elegante oogmasker kopen

Luxe en Elegante oogmasker waarmee jij klaar bent voor een feest als je hem opzet. Wil jij ook zo'n mysterieuze look? Dan kun jij het Elegante oogmasker kopen bij PartyCorner.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.