Latex Gladiator helm met spikes

Latex Gladiator helm met spikes

Verkleed jij je voor een themafeest als gladiator? Dan is de Gladiator helm met spikes geschikt voor jou, de Gladiator helm met spikes wordt ook wel Gladiator h... Lees meer

22032488
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€22,37 € 14,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed jij je voor een themafeest als gladiator? Dan is de Gladiator helm met spikes geschikt voor jou, de Gladiator helm met spikes wordt ook wel Gladiator helm Maximus genoemd. De Gladiator helm met spikes is een stoere helm door de spikes waarmee jij als sterke gladiator niet alleen de mensen mee bang zou maken, maar natuurlijk ook andere gladiatoren. De Gladiator helm met spikes is van latex gemaakt.

Productspecificatie Gladiator helm met spikes
  • Materiaal: latex
  • Kleur: zilverkleurig met bronzen details
  • Maat: one size
  • Thema: Gladiator, Romeinen, films en sterren, carnaval

Gladiator helm met spikes kopen

Voor een echte gevaarlijke uitstraling maak jij jouw gladiatoren outfit compleet met een bijpassende helm zoals de Gladiator helm met spikes. Je kunt de Gladiator helm met spikes kopen bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.