Drietand rode duivels vork kopen

Drietand rode duivels vork kopen

De drietand rode duivels vork is een geweldig leuk thema wapen dat perfect past als jij op een feest als duivel gekleed wilt gaan. denk er natuurlijk wel aan da... Lees meer

5375642
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De drietand rode duivels vork is een geweldig leuk thema wapen dat perfect past als jij op een feest als duivel gekleed wilt gaan. denk er natuurlijk wel aan dat alleen de drietand rode duivels vorkniet genoeg is als outfit. Voor een complete outfit kan je terecht bij ons.

Productspecificatie: drietand rode duivels vork

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: Rood met zwart
  •     Thema: Heaven & hell

Drietand rode duivels vork kopen

De Drietand rode duivels vork, is nu verkrijgbaar bij PartyCorner. Wil jij meer accessoires voor een complete look in het heaven en hell thema? denk bijvoorbeeld aan duivels hoorntjes, ook verkrijgbaar bij PartyCorner.

Bij een Drietand rode duivels vork hoort een duivel outfit

De drietand rode duivels vork is alleenstaand natuurlijk niet leuk genoeg, bij dit nep wapen is het leuk om de hele thema outfit aan te doen en jezelf te verkleeden als duivel. Bekijk onze  heaven en hell collectie online. Of kom een kijkje nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland daar kun je de gehele collectie ook zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.