Duivelspakje

Duivelspakje

Dit pikante duivels jurkje wekt de nieuwsgierigheid op doordat het jouw heerlijke vormen accentueert. Het sexy duivel heeft een gesloten rug aan de achterzijde ... Lees meer

14774240
Neem contact op voor de levertijd
€17,25 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit pikante duivels jurkje wekt de nieuwsgierigheid op doordat het jouw heerlijke vormen accentueert. Het sexy duivel heeft een gesloten rug aan de achterzijde en een pikante voorzijde met een doorzichtige decolleté sluiting met daarbij rode bandjes voor een zeer spannend aanzicht van je borsten en benen. De diadeem van de rode duivels oren en een duivels staart maken dit duivels jurkje compleet.

Draag daarbij onze prachtige high heels en en rode kousen jij bent de vamp fatale in dit unieke transparante duivels jurkje.

Duivelspakje:

Productspecificaties

  • Kleur: rood
  • Bestaat uit: mini jurkje met diadeem en stringslip
  • Materiaal: 85% Polyester, 15% Elasthaan
  • Maat: S/M en L/XL
  • Cadeau verpakking

Duivelspakje als Party kleding of clubwear

Leuk glimmende en uitdagende korte transparante jurkje voor thuis of als party kleding of als clubwear. Voor de accessoires van de late night kleding bekijk je de uitgebreide collectie van deze webshop van schoenen pruiken en andere producten die het Duivelspakje compleet maken. Als jij dit Duivelspakje draagt naar een club of als late night kleding, blijf je nergens ongezien.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.